Om Lavpriskrudt

Det er muligt at købe helårsfyrværkeri online hele året. Se under menuen helårskrudt eller klik her: http://lavpriskrudt.dk/helarsfyrvaerkeri.html Helårsfyrværkeri er bla. Stjernekastere, lagkane fontænere, røgbomber, bordbomber mm.

Ring til vores kundeservice for information om afhentningssted. tlf 60 59 53 08

Hej Fyrværkerielsker!

lavpriskrudt.dk drives af et team af professionelle festfyrværkere fra Trier Festfyrværkeri. Vi gik for år tilbage ind på nytårsfyrværkerimarkedet og med vores kendskab til, hvad folk bedst kan lide fra vores festfyrværkerier, overfører vi vores erfaringer til nytårsfyrværkeri.                   

Planen med denne shop er klar: At sælge kvalitetsfyrværkeri til en fast lav pris – ja faktisk den laveste du kan finde!

I vores salgstelte har vi mange vanvittige tilbud – men her på Lavpriskrudt.dk  har vi givet prisen et ekstra spark ned – prisen på vores specialkomponerede pakkeløsninger er out-of-this-world billige. Tilbuddene går fra 10-60%.    

Hos lavpriskrudt.dk glæder vi os over at kunne sælge Danmarks bedste kvalitetsfyrværkeri fra  Aalborg fyrværkerifabrik til nettopriser – rent faktisk til den laveste pris i Danmark. Vi yder fuld prisgaranti, så hvis du ser det billigere andre steder, underbyder vi prisen! Udover de faste lave nettopriser, vil der være en række vanvittige tilbud på restspartier – så længe lager haves!

Vi valgte  I første omgang at samarbejde med Aalborg Fyrværkerifabrik, AFAC, da de udmærker sig med exceptionel høj kvalitet og innovative nye effekter. Særligt flagskibsbrandet JAPAN, udelukkende med luksusbatterier, er vi stolte af kunne tilbyde. For at holde prisen lav har vi indkøbt store partier billige restpartier af både kvalitetssortimenter og flotte store luksusbatterier både hos AFAC og andre udbydere, som vi kan tilbyde til stærkt nedsat pris.

Hvis du skal bruge et godt tilbud på fyrværkeri til din nytårsfest og ønsker, at en af vores fyrværkere skal sammensætte et sortiment specielt til dig så ring til fyrværkeren i det fyrværkeri telt som ligger tættest på dig, du finder kontaktoplysningerne nederst på siden.

For professionelt festfyrværkeri til festen se mere her: www.trierfyr.dk og www.bryllupsfyrværkeri.com

Ha' et godt nytår!